1966 oldsmobile delta 88


Oldsmobile delta 88 rok 1966 čtyřdveřové, bez sloupkové auto,  najeto 88 000 mil automat motor V8 7.0 L.  cena dohodou

Nabízím k prodeji hodně zachovalé auto značky Oldsmobile modelový rok 1966 krásný originální automobil co se týče původního stavu.


Karoserie
Karoserie je v dobrém stavu , a v minulosti byla jednou lakovaná do této tmavě modré barvy, předchozí odstín vozidla byl taktéž tmavě modrý. Chromové díly  jsou v dobrém stavu, rámečky okolo světel a lamp jsou původní, žádné lišty na karoserii nechybí.  Střecha je v dobrém stavu a okolo zadního okna jsou na dvou místech pod lakem rezavé bubliny, nic hrozného celkem jednoduchá oprava. Ze spodní části auta a podvozku je auto v bezproblémovém  stavu,  žádná rez ani hniloba.


Interiér 

Interiér  je v dobrém stavu má originální krásné tmavě modré prošívané sedadla, sedadla se jeví bez poškození jsou krásné čisté pohodlné neprosazené. Stropnice interiéru je v perfektním stavu taktéž světle modrá látka vše originál. Palubní deska se zdá být funkční všechny ovladače jsou na svém místě, palubní deska je shodná s modelem roku 1965 , ale oproti tomuto roku výroby jsou nerezové díly plně čalouněné tmavě modrou kůží což dodává tomuto interiéru luxusní vzhled.

Technický stav
Vozidlo startuje a je v provozuschopném stavu, auto je delší dobu stojící a uskladněné v Suché hale , bude potřeba před uvedením do provozu na historické spz vozidlo kompletně zprovoznit,  vyměnit veškeré náplně - oleje chladící kapalinu ,brzdovou kapalinu, filtry .

 Auto má nádherný zvuk.